Hotel Rosario is een prachtig koloniaal herenhuis uit 1928, gelegen centraal in de stad La Paz, in de wijk Rosario. Deze wijk ligt in het meest historische deel van de stad en vlakbij de drukke straten waar de markt met lokale producten te vinden is. Hotel Rosario is een charmant familie hotel met 42 kamers.

De inrichting van het hotel is geinspireerd op de Aymara en Quechua cultuur.

Het Rosario hotel is al ruim 50 jaar eigendom van de familie Vera Loze. Zij hebben inmiddels hun sporen verdiend op het gebied van service en gastvrijheid.

Er zijn diverse gezamenlijk ruimtes, waar gasten een boek kunnen lezen en/of kunnen genieten van een drankje. Het hotel heeft een restaurant 'Tambo Colonial' waar verse Boliviaanse en internationale gerechten worden geserveerd. 

 

Tip!

Bezoek de 'cultural learning room'. Onder het genoet van een warme Boliviaanse drank kunt u hier boeken lezen over de kunst, cultuur en de adembenemende flora en fauna van Bolivia.

Op de derde etage van het hotel vindt u 'Jiwhaki'; een wijnbar waar alléén de betere (Boliviaanse)  wijnen en mooie cocktails worden geserveerd. En wat een spectaculair uitzicht over de stad heeft u hier......

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier