KLM Flying Dutchman inspiratiereis Ecuador en Galapagos

Bent u na het lezen van het artikel ‘Terug naar de natuur in Ecuador’ in het Flying Dutchman magazine ook zo nieuwsgierig geworden naar Ecuador én de Galapagos eilanden? Wilt u meer weten over de bijzondere en veelzijdige natuur die het land te bieden heeft? Lees dan verder, want in samenwerking met Quasar hebben wij een bijzondere 14-daagse rondreis door de natuur van Ecuador voor u samengesteld. 

 • Quito
  Quito

 • Mashpi lodge
  Mashpi lodge

 • Kamer Mashpi lodge
  Kamer Mashpi lodge

 • Mashpi lodge
  Mashpi lodge

 • Omgeving Mashpi lodge
  Omgeving Mashpi lodge

 • M/Y Grace
  M/Y Grace

 • M/Y Grace
  M/Y Grace

 • Galapagos
  Galapagos

 • Galapagos
  Galapagos

 • Galapagos
  Galapagos

Ecuador en haar rijke flora en fauna

Voor de echte natuurliefhebber is Ecuador misschien wel een van de meest aantrekkelijke landen ter wereld. Hoewel Ecuador een relatief klein land is, heeft het toch een grote verscheidenheid aan landschappen, zo vindt u hier onder andere een kustregio, het regenwoud en het hooggebergte. Diverse plant- en diersoorten die hier te vinden zijn, komen nergens anders ter wereld voor en doordat het land niet zo groot is, kunt u in een korte tijd relatief veel bezoeken. Een bezoek aan de Galapagos eilanden maakt een bezoek aan Ecuador helemaal compleet. Dit is de plek waar Charles Darwin onder meer zijn evolutie theorie ontwikkelde en hier maakt u kennis met de dieren die hem tot deze theorie hebben geïnspireerd. Een unieke reis over het vaste land van Ecuador en als afsluiter de Galapagos is een reis die niet te evenaren is.  

Ecuador op haar best

Uw reis door Ecuador begint in de hoofdstad van Ecuador, Quito. Deze stad staat bekend om haar grote koloniale centrum. Hier wordt u meegenomen door uw gids en ontdekt u de kleurrijke, pittoreske straatjes, de drukke pleinen en de authentieke lokale sfeer die er hangt. Hierna vervolgt u uw reis naar een bijzonder natuurgebied op slechts 2 uur rijden van Quito. Dit nevelwoud wordt door wetenschappers gekenmerkt als een zogenaamde biodiversiteit hotspot. U verblijft in een van de comfortabele kamers van de Mashpi lodge. Deze accommodatie ligt middenin het nevelwoud en hier zal het u aan niets ontbreken. Overdag maakt u kennis met de unieke flora en fauna en wordt u door zeer kundige gidsen wordt u meegenomen op diverse ontdekkingstochten. In de avonden staat ontspanning op het programma en kunt u genieten van een service van wereldklasse en een uitstekende gastronomie.

De laatste deel van uw reis brengt u door aan boord van de M/Y Grace, de voormalige huwelijksboot van prinses Cracia en prins Rainier van Monaco. Met de elegantie van weleer, maar met het comfort van vandaag de dag, vaart u door de Galapagos Archipel. U bezoekt de verschillende bewoonde en onbewoonde eilanden van de Galapagos en maakt kennis met de bijzondere dieren die zich hier aan de omstandigheden hebben aangepast. Op de M/Y Grace wordt u volledig in de watten gelegd. Drink een cocktail op het zonnedek, geniet van een hoogstaand diner en laat u door de ervaren gidsen door de Archipel begeleiden. 

Gedetailleerde reisomschrijving

Heeft de natuur van Ecuador uw interesse gewekt? Samen met Quasar hebben wij een luxe 14-daagse rondreis inclusief Galapagos cruise aan boord van de M/Y voor u samengesteld. Bekijk hier de gedetailleerde reisomschrijving voor deze Unieke Reis. 

Hoogtepunten van de reis

 • Stadstour Quito, onder begeleiding van een Engelssprekende privé gids
 • Verblijf in de Mashpi lodge in het Nevelwoud incl. excursies
 • 7 nachten / 8 dagen Galapagos cruise aan boord van de M/Y Grace


Reissom

Deze rondreis is te boeken vanaf € 10.984,- p.p. (bij 2 personen), exclusief de intercontinentale vluchten met KLM: Amsterdam – Quito / Guayaquil – Amsterdam.

Goed om te weten: pas de reis aan naar uw wensen!

Wilt u graag nog iets aanpassen aan deze reis of wilt u graag meerdere plaatsen bezoeken? Als 100% Latijns-Amerika kenner zijn wij gespecialiseerd in individuele maatwerkreizen en kunnen wij u helpen bij het plannen van uw maatwerkreis met deze unieke reis als leidraad.

Al 15 jaar zijn wij 100% gespecialiseerd in individuele maatwerk reizen, premium groepsreizen en exclusieve autoreizen naar Latijns-Amerika. Met onze specialistische kennis en een professioneel netwerk ter plaatse streven wij naar onvergetelijke reiservaringen voor de echte reisliefhebbers. Door de belangrijkste hoogtepunten te combineren met hoogwaardige off the beaten track belevingen willen we u net zo laten genieten van Latijns-Amerika als wij er zelf van genieten, maar dan natuurlijk aangepast op uw wensen. Het is daarom mogelijk om bovengenoemde reis nader aan te passen naar uw wensen. Neem voor een persoonlijk reisadvies of het doorspreken van uw wensen vrijblijvend contact op met één van onze reisspecialisten.

Lees HIER het artikel zoals in het Flying Dutchman Magazine nog eens door of neem direct contact met ons op. Onze collega Petra is net terug van een rondreis door Ecuador én een cruise door de Galapagos, ze vertelt u er graag meer over. 
 

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier