Het was een prachtige rondreis door Guatemala, Honduras en El Salvador. Een reis om nooit te vergeten

Familie Jurgens op rondreis door Guatemala, Honduras en El Salvador
Familie Jurgens op rondreis door Guatemala, Honduras en El Salvador

Terwijl niemand er vertrouwen in had, heeft Sapa Pana Travel ervoor gezorgd dat wij konden reizen zoals wij wilden; een rondreis in een huurauto door de schitterende landen Guatemala, Honduras en El Salvador. Geheel in ons eigen tempo, wetend dat er iedere nacht een heerlijk hotel voor ons geregeld was. Zelfs toen er zich problemen voordeden in Nicaragua en wij het land (helaas) niet meer konden bezoeken heeft Sapa Pana Travel samen met hun lokale partner gezorgd voor een geweldig alternatief programma. 

Reizend door Centraal Amerika, met een eigen auto en alleen je eigen gezin is een absolute aanrader. De landen zijn schitterend, zowel qua natuur, de hele bijzondere Maya plekken die we hebben bezocht, als de ontzettend hartelijke bevolking. Sapa Pana Travel zorgde voor uitstekende begeleiding in de vorm van kaarten, een kaartenapp en waar het gewenst was erg goede gidsen. Het was een reis voor ons vijven om nooit te vergeten.

Absolute aanrader: Hacienda San Lucas in Copán (Honduras), Chichicastanango in Guatemala en Suchitoto in El Salvador. Alle wegen waren prima te berijden, het was veilig, we zijn nooit aangehouden door politie en het verkeer was opvallend rustig!

Heel veel dank aan jullie allemaal voor deze geweldige reis.

 

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier