We hebben (inderdaad) een fantastische reis naar Guatemala en Belize achter de rug hebben. Jullie lokale partner heeft laten zien de zaken perfect onder controle te hebben: alle pick-ups waren op tijd, en chauffeurs service gericht en zeer informatief. Vermeldenswaardig detail: zowel in Guatemala als in Belize zijn we telefonisch benaderd door een medewerker van jullie lokale partner om te checken hoe onze reis verliep.

  • Peter & Rita in Placencia, Belize
    Peter & Rita in Placencia, Belize

  • Peter & Rita in Tikal, Guatemala
    Peter & Rita in Tikal, Guatemala

Tikal heeft aan onze, vanwege een vorig bezoek aan Palenque en omstreken, hooggespannen verwachtingen absoluut voldaan, niet in het minst door de doeltreffende ondersteuning van onze gids Noel. We hebben wat afgezweet bij 42 graden Celsius in de jungle maar dat draagt in zekere zin ook weer bij aan de ervaring.

Ook het duiken in Belize is me geweldig goed bevallen. De walvishaai excursie hebben we op advies van Turtle Inn laten vervallen, omdat het beest door vissers ten tijde van ons verblijf niet werd gespot, dat is natuurlijk jammer. Maar daarvoor in de plaats hebben Rita en ik een snorkel / duik dag met verpleegster haaien, barracuda’s en oneindige velden zacht koraal / sponzen ingelast, dus je hoort me nauwelijks mopperen.

De transfer met Tropic Air van Placencia naar Ambergris had ik zeker niet willen missen, ben blij dat ik je advies hieromtrent opgevolgd heb.

Alle accomodaties zijn uitstekend bevallen: iedere plek had zo zijn eigen charme, en allemaal waren ze zeer service gericht. Ik geef bij deze graag de groeten van Martin (GM Turtle Inn) en Jan & Sandra van Noord (eigenaren van Portofino Resort) aan je door.

Groeten, 
Peter & Rita Janssen

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier