Het Intercontinental Real Guatemala hotel is gelegen in de dynamische wijk 'Zona Viva' en op slechts een paar minuten transfer van de internationale luchthaven. 

 • Intercontinental Real - Guatemala City
  Intercontinental Real - Guatemala City

 • Receptie
  Receptie

 • Standaard kamer
  Standaard kamer

 • Executive kamer
  Executive kamer

 • Concept restaurant
  Concept restaurant

Zona Viva, of wel 'levendige zone' is de naam welke gebruikt wordt om te verwijzen naar een bepaald deel van zone 10 in Guatemala City, ten oosten van de Avenida Reforma en ten noorden van Bulevar de Los Próceres. Het is een zogenaamde meer welvarende wijk met een veel vertier; bars, restaurants, hotels, winkelcentra, boutiques en clubs. Daarnaast is het het zakencentrum van Guatemala City. De bekende hotelketens hebben hier de beste locaties geclaimd, in een stadswijk met nog altijd veel groen.

Het Intercontinental Real is onlangs gerenoveerd en qua gastronomie komt u hier zeker aan uw trekken met maar liefst 4 unieke concept restaurants. Verder biedt het hotel een gezellige bar, een fitnesscentrum met een Spa, een buitenzwembad en een jacuzzi. Er zijn 3 verschillende kamer categoriën; standaard, executive en suite. Alle kamers zijn goed geïsoleerd qua geluid (u verblijft tenslotte toch in een stad), internet, lakens van Egyptisch katoen en meer. Qua comfort komt u hier niets te kort!

Meer weten? KLIK HIER voor de eigen website van het hotel.

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier