Rio Perdido Hotel & Thermal River, een verborgen parel wachtend om ontdekt te worden.

 • Rio Perdido
  Rio Perdido

 • Rio Perdido
  Rio Perdido

 • Rio Perdido
  Rio Perdido

 • Rio Perdido
  Rio Perdido

 • Rio Perdido
  Rio Perdido

 • Rio Perdido
  Rio Perdido

Ontdek de verloren rivier

Rio Perdido betekent verloren rivier. Wanneer in het natte seizoen al het gebladerte dicht en groen is, dan verdwijnt de kloof. Zelfs een vogel kan de gecamoufleerde rivier dan missen, vandaar de naam. 

In de omgeving is genoeg te doen. Maak bijvoorbeeld een zip-line tocht, onder begeleiding van een gids en vlieg langs 15 platformen die zich op de rotsen en wanden van de kloof bevinden. Er is ook een Tarzan schommel van 15 meter, een uitdagende brug en een waterstation. Of ga op avontuur met white water tubing, om het echte gevoel van de kloof met zijn magie te ontdekken. Sommige delen van de kloof zijn smal en het daglicht is er schaars, wanneer u stil bent kunt u de echo’s van vogels, apen en andere zoogdieren horen. U kunt ook het fietspark verkennen met rotsblokken, ruwe aarde, bruggen, hellingen en afdalingen. Ook zijn er prachtige wandelpaden, zoals een pad dat over een hangbrug naar de Yurro waterval leidt. Of maak een wandeling door het droge bos van Miravalles en een dichter en hoger bos met verschillende beekjes. 

In perfecte harmonie met de omgeving

Rio Perdido Hotel & Thermal River is ontworpen in perfecte harmonie met de omgeving, omringd door het bos met een altijd aanwezige bries. Waarbij veel aandacht is besteed aan het behoud van kostbare hulpbronnen.

Het hotel heeft 30 bungalows. De bungalows zijn stijlvol ontworpen, milieuvriendelijk en bieden een oase van rust. Ze zijn bereikbaar via verhoogde paden, hotelpaden en wandelpaden. Geniet van een heerlijke comfortabele ervaring en uitstekende service. Er zijn drie verschillende bungalows; east bungalows, queen center bungalows en king center bungalows. Alle meubels zijn speciaal ontworpen en met de hand vervaardigd. De belangrijkste materialen die gebruikt zijn onbewerkt massief staal, zuiver koper en fijne hardhoutsoorten. De vloeren zijn tegels van vulkanische gesteente die lokaal zijn gewonnen. 

Op de eerste verdieping van het resort vindt u in de spa een oase van rust. Het is geïnspireerd op de geneeskrachtige eigenschappen van de thermische waterbronnen die u hier in de omgeving kunt vinden. Geniet in de spa van verschillende massages en behandelingen of neem een duik in het zwembad terwijl aan de bar een heerlijk drankje voor u wordt klaar gemaakt. 

In het restaurant van Rio Perdido staat samen zijn, genieten van de omgeving en tegelijkertijd genieten van uw gerecht centraal. De chef van het restaurant leidt een team van getalenteerde culinaire professionals op, waarvan veel de inwoners van San Bernardo zijn. Gerechten zijn seizoensgebonden en de lokaal geproduceerde keuken respecteert de integriteit van de lokale traditie die wordt gecombineerd met innovatie. Wanneer u wilt genieten van een echte privé ervaring, kunt speciaal dineren onder de sterrenhemel op een drijvend platform 50 meter boven de rivier. 

 

 

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier