Premium groepsrondreizen

Dit jaar hebben wij geen groepsreizen gepland staan. Wilt u een van deze reizen toch maken? Dan stellen we graag een individuele reis op maat voor u samen. 

Neem gerust contact op voor meer informatie. We helpen u graag!

Premium groepsrondreizen
Premium groepsrondreizen

Waarom PREMIUM?

Wij willen onze passie voor Latijns-Amerika delen door unieke en fascinerende reizen te creëren die voor altijd een plekje in het hart van échte reisliefhebbers krijgen.

  • Kleinschalig reisgezelschap
  • Unieke route
  • Componenten exclusief voor Sapa Pana Travel / enige op de NL markt
  • Comfort, stijlvol en sfeer
  • Goede bevlogen gidsen


We willen mensen net zo laten genieten van Latijns-Amerika als wij er zelf van genieten. Dit doen we door verder te gaan dan de 'standaard' rondreizen en niet te gaan voor het zo veel mogelijk plaatsen afstrepen in een korte tijd en voor de goedkoopste prijs. Ergens geweest zijn is tegenwoordig relatief eenvoudig, maar ergens daadwerkelijk een nieuwe ervaring opdoen én komen op écht unieke locaties, vraagt meer. 


Wij nemen u mee op reis naar Peru. Eenmaal in Peru kunt u natuurlijk niet om een aantal absolute hoogtepunten van deze fantastische reisbestemming heen. Toch gaat u Peru tijdens deze reis met andere ogen bekijken..... Zo is uw reisbegeleider een echte (Nederlandstalige) insider die al 25 jaar in Peru woont en het land van binnen en buiten kent. Met zijn indrukwekkende ervaringen en verhalen geeft hij een extra dimensie aan alles wat u ziet en beleeft. Maar bovenal, hij is diegene die het mogelijk maakt dat u plekken bezoekt waar normaal gesproken geen andere reizigers komen. Hoog in de Andes laat hij u kennismaken met inheemse indianen, die hij met zijn stichting helpt bij de ontwikkeling van onderwijs.

MEER WETEN?

 

Wij nemen u mee op een unieke reis naar Guatemala, een land met een uitbundige natuur, rijke cultuur en wonderbaarlijke rituelen. U bezoekt Uaxactun en maakt hier kennis met één van de weinige nog bestaande authentieke Maya-gemeenschappen. Uiteraard bezoekt u de aansprekende archeologische Maya-stad Tikal. En alsof dat nog niet bijzonder genoeg is start u daarna uw expeditie. Met terreinwagens en nadien te voet trekt u het regenwoud in voor een aantal onvergetelijke dagen, waarin u verborgen Maya-tempels, piramides en andere schatten van de Maya-cultuur ontdekt in een fantastisch jungle decor. Het absolute hoogtepunt van de trekking is El Mirador, de verloren Maya-stad, één van de oudste en ooit grootste Maya-steden......

MEER WETEN?

 

Wij nemen u mee naar Chili voor een zeer bijzondere reis langs de Chileense Carretera Austral. Dit is een (nog) voor het grootste gedeelte onverharde route door één van de meest ongerepte en ruige landschappen in het zuiden van Chili. De weg loopt van Puerto Montt, de hoofdstad in het Chileense Merendistrict, naar het gehucht Villa O’Higgins en geldt zonder twijfel als één van de mooiste autoroutes ter wereld! Nadat hij zijn bedrijven verkocht had, verhuisde Douglas Tompkins, oprichter van kledingmerken The North Face en Esprit, met zijn tweede vrouw Kris naar het zuiden van Chili. Ze raakten diep onder de indruk van het natuurschoon aldaar en besloten hun vermogen aan te wenden om deze bijzondere gebieden te beschermen. Eind 2015 kwam Tompkins, tijdens een noodlottig kayak ongeval op het General Carrera meer, om het leven. Met deze reis willen we een eerbetoon brengen aan deze bijzondere man, die ongelofelijk veel voor het natuurbehoud in Chili en Argentinië heeft betekend. Deze reis zal u op bijzondere wijze laten kennismaken met spectaculaire natuurgebieden. Het grote belang van het behoud van deze unieke flora en fauna zult u na uw bezoek volmondig erkennen. Alsof dit alles nog niet genoeg is bezoekt u ook het Argentijnse natuurpark Los Glaciares met de majestueuze Perito Moreno gletsjer, het Chileense nationale park Torres del Paine en rijdt u de Argentijnse Ruta 40. Deze reis is dé droom voor iedere natuurliefhebber! 

MEER WETEN?

 

Wij nemen u mee naar Colombia, het land van de wereldberoemde schrijver, publicist, journalist en winnaar van de Nobelprijs voor de Literatuur, Gabriel García Márquez. Sinds er vrede heerst in het land van Márquez, mag het land zich verheugen in een groeiende belangstelling bij reizigers. En terecht, want Colombia is één van de meest veelzijdige landen van Latijns-Amerika. Met prachtige steden als Bogotá en Cartagena, waar de ‘fusion’ van Spaans-koloniale historie, Afrikaans slavernijverleden en 19e-eeuwse immigranten de stad en het leven op straat kleur en smaak geeft. En dan het prachtige binnenland met veel natuurschoon, valleien, koffieplantages en een kustlijn met idyllische palmenstranden. Het is ook precies die afwisseling die deze groeprondreis zo interessant en indrukwekkend maakt. Daarbij, alsof bovenstaand niet genoeg is, reizen we deze reis 'in de voetsporen van Gabriel García Márquez'.....

MEER WETEN?

Goed om te weten! Heeft u een 'eigen groep'  dan zijn deze groepsrondreizen ook op andere data mogelijk. Deze reizen kunnen we, soms met enkele aanpassingen, ook op individuele basis voor u organiseren. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie.

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier