In 1 woord, dit schip is 'koninklijk'! Het is een luxe cruisejacht met een enerverend verleden. Eén detail uit dit verleden; dit schip werd door Aristotle Onassis als geschenk gegeven aan Prins Rainier en Prinses Grace van Monaco voor hun huwelijk. Op dit schip genoten zij van hun huwelijksreis.

 • M/S Grace
  M/S Grace

 • M/S Grace
  M/S Grace

 • M/S Grace
  M/S Grace

 • M/S Grace
  M/S Grace

 • M/S Grace
  M/S Grace

 • M/S Grace
  M/S Grace

 • M/S Grace
  M/S Grace

 • M/S Grace
  M/S Grace

 • M/S Grace
  M/S Grace

 • M/S Grace
  M/S Grace

 • VIDEO

  M/Y Grace - Cruise - Ecuador

Een niet te evenaren Galapagos ervaring

De M/Y Grace is onderdeel van Quasar Expeditions die met nog een ander cruise schip in de Galapagos archipel vaart: de M/V Evolution. De M/Y Grace biedt twee verschillende 8-daagse cruise programma’s met vertrek en aankomst op zaterdag. Tijdens deze week maakt u als gast kennis met de dieren van de Galapagos die Charles Darwin hebben geïnspireerd tot zijn evolutietheorie. Dit schip valt onder de ‘top’ van de Galapagos cruises. Een Galapagos ervaring aan boord van de M/Y Grace zal zéér speciaal en niet te evenaren zijn.

Moderne en praktisch ingerichte hutten

In 2007 kocht Quasar Expeditons het schip en renoveerde het volledig tot een volwaardig cruise schip dat sindsdien langs de Galapagos eilanden vaart. Dit prachtige cruise schip biedt plaats voor 18 passagiers. De M/Y Grace beschikt over 4 standaard 2-persoons hutten, 1 3-persoons hut, 2 suites en 2 master suites. Alle hutten hebben een eigen moderne badkamer en zijn in oktober 2017 voorzien van een volledig nieuw interieur door Adriana Hoyos. Belangrijke aanpassingen zijn de meubels die zijn ontworpen om de ervaring van de passagiers te verbeteren, een badkamer die praktischer én moderner is en de moderne sfeerverlichting die zich aanpast aan verschillende stemmingen. 

Van alle gemakken voorzien

Verder beschikt de M/Y Grace tot een goede keuken waar uitstekende gerechten worden bereid. Ontbijt en lunch worden geserveerd in buffetvorm en het diner kunt u nuttigen in het restaurant of op het speciale buitendek. Op het zonnedek kunt u heerlijk ontspannen, net als in de jacuzzi die u op het schip kunt vinden. Zowel aan boord van het schip als aan land kunt u rekenen op een geweldige Galapagos ervaring.


Technische details: 
Bouwjaar: 1928, in 2007 volledig gerenoveerd
Type: Motor Yacht/ Expeditions Vessel
Lengte: 44 m
Capaciteit: 18 passagiers
Indeling hutten:
- Albert dek: 2 mastersuites en 2 suites
- Carolina dek: 4 2-persoons hutten en 1 3-persoons hut
Hoofdmotor: 8 cilinder Twin Deutz 500 bhp ea.
Generators: 2 Caterpillar 75KW ea.
Snelheid: 12 knopen 
Bemanning:  12 bemanningsleden waaronder onder andere kapitein, twee tweetalige natuurgidsen van het Galapagos nationale park en een cruise leider.

 

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier