Ongetwijfeld één van de beste opties, wanneer u de Galapagos archipel op de meest comfortabele manier wilt ontdekken. Uniek! De Eclipse heeft speciale 'familie cruises' met extra aandacht voor uw kinderen. Lees hier meer...

 • Eclipse
  Eclipse

 • Eclipse
  Eclipse

 • Eclipse
  Eclipse

 • Eclipse
  Eclipse

 • Eclipse
  Eclipse

 • Eclipse
  Eclipse

 • Family departure
  Family departure

 • De dieren op de Galapagos zijn niet bang voor de mens.... Uniek!!
  De dieren op de Galapagos zijn niet bang voor de mens.... Uniek!!

 • Family departure
  Family departure

 • Family departure
  Family departure

De Eclipse is een middelgroot cruiseschip (48 pers.) met de sfeer en exclusiviteit van een kleinere jacht. De hutten zijn allen uiterst comfortabel met airco en zeezicht. De crew (24 pers. en 4 Engelstalig gecertificeerde gidsen) kent een bijzonder hoge klanttevredenheid; 93% aanbevelingen. De maaltijden, geserveerd op het buitendek of in het restaurant binnen, zijn van een zeer hoog niveau. Om uw verblijf aan boord zo comfortabel mogelijk te maken, maakt u gratis gebruik van de badjas, snorkeluitrusting, wetsuits en kayaks. Op het sundeck, met prima ligstoelen, is ook een jacuzzi aanwezig. De 'landingen' zijn in groepen van max. 12 pers. M/V Eclipse is 'Smart Voyager' gecertificeerd; duurzaam toeristisch ondernemen.

Wist u dat... Hare Majesteit Koningin Beatrix ook ooit dit schip gekozen heeft voor een bezoek aan de Galapagos?!

UNIEK, speciale familie cruises!!
De Eclipse heeft speciale 'family departures' ; een spannend en educatief 'once in a lifetime' avontuur voor uw (klein) kind(eren)!
Kinderen beleven de Galapagos reis geheel vanuit hun eigen perspectief. Buiten kijf staat dat de Galapagos ervaring een enorm postieve impact op hen zal hebben! De hutten waar de kinderen overnachten zijn geheel in stijl en met kleurrijke details. Tijdens de cruise worden de kinderen bijgestaan door professionele (Engelstalige) begeleiding. De gecertificeerde Galapagos (kinder) gids laat de kinderen de Galapagos archipel op geheel eigen wijze ontdekken. De kinderen krijgen kind-vriendelijke briefings waarin gebruik gemaakt wordt van een eigen logboek; 'In de voetsporen van Darwin'. Dit biedt kinderen de mogelijkheid om te praten over hun ervaringen. Uiteraard zijn er desgewenst speciale kindermaaltijden, o.a. een dag 'maak je eigen pizza' en niet één maar twee zg. 'Ice Cream Festivals'.  Vroegere etenstijden voor kinderen geeft ouders de mogelijkheid om te dineren in een ontspannen sfeer. Meer weten? Hier vindt u de engelstalige brochure van de Eclipse over de zg. family departures.

Geweldig! Neem contact op en laat u informeren door uw maatwerkspecialist.

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier