8 jaar geleden bezocht ik Costa Rica voor het eerst. Destijds raakte ik al onder de indruk van de overweldigende natuur en de toegankelijkheid van de bevolking. Om het plaatje te completeren besloot ik om samen met mijn vriend voor de tweede keer een rondreis te maken. Het programma voerde ons van het Corcovado National Park in het uiterste zuidwesten tot Rincon de la Vieja dichtbij de grens met Nicaragua. 

Costa Rica
Costa Rica

Om te beginnen was de rondreis keurig en helemaal naar wens georganiseerd. Ook de meer complexe transfers zoals die van Turrialba naar Corcovado en van Corcovado naar Rincon verliepen vlekkeloos. 
Over de geselecteerde hotels zijn we zeer te spreken. De ligging was fraai tot sprookjesachtig, de kamers en bungalows lagen veelal in prachtige tuinen of zelfs parken, de bedden waren uitzonderlijk goed en de service liet niets te wensen over. 

De gidsen waren uitstekend, onder meer dank zij de goede beheersing van de Engelse taal. Bovendien kwamen de gidsen en chauffeurs ons altijd keurig op tijd halen.

Opnieuw hebben we kunnen genieten van de fraaie en uiteenlopende landschappen, de imposante woudreuzen, de onwaarschijnlijk kleurige vogels en vlinders en, last but not least, de vriendelijke en behulpzame mensen. We kijken terug op een prachtige reis.

 

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier