Het was voor ons niet de eerste keer dat we  met Sapa Pana Travel in zee gingen. Of je nu met een hele groep boomkwekers of gewoon met z'n tweeën wil reizen, als wij Zuid-Amerika willen bezoeken, komen wij altijd bij Sapa Pana Travel uit. 

© van Son
© van Son

We hadden al de nodige ervaringen opgedaan met hen, namelijk; Argentinië, Chili, Brazilië en Ecuador. 
We hadden er nog nooit bij stil gestaan om Colombia te bezoeken, maar op aanraden van Sapa Pana Travel gingen we het avontuur aan. 

Rekening houdend met onze wensen heeft Sapa Pana er weer iets moois van gemaakt. Het bleek een prachtig land te zijn met een relaxte sfeer, zowel in 't binnenland als in Cartagena aan de kust. Overal werden we opgewacht door super gidsen. We hebben heerlijk gefietst in Bogota, een stad met 9 miljoen mensen, en daarna gewandeld door een prachtige botanische tuin. We bezochten cacao- en koffieplantages in de middle of nowhere in Armenia. 

Na een prachtige autorit door de natuur naar Medelin was het goed uitrusten in Cartagena. Het hotel was prachtig, een oud klooster en lag midden in de oude stad. Aan al onze wensen was voldaan!

Wanneer en wat het volgende land in Zuid Amerika wordt weten we nog niet, maar zeker is dat jullie dat weer gaan regelen voor ons.

Groeten,
Pieternel en Arjan van Son

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier