Colombia is een absolute aanrader voor wie van Zuid-Amerika houdt!

 • San Agustin
  San Agustin

 • Walvis in Nuqui
  Walvis in Nuqui

 • Valle del Cocora
  Valle del Cocora

 • Cartagena
  Cartagena

 • De Colombiaanse kust
  De Colombiaanse kust

Wij hebben voor Sapa Pana Travel gekozen, omdat we samen met hen een individuele reis samen konden stellen, volledig naar onze wens. Dankzij de begeleiding, de kennis en de medewerkers ter plaatse hebben wij een schitterende reis door Colombia gemaakt. 

Vanaf de aankomst in Bogota werden wij overal begeleid door zeer bekwame, enthousiaste en vriendelijke gidsen. De reis verliep mooi zoals gepland, de accommodaties waren uitstekend en het vervoer was zeer comfortabel.

Onze hoogtepunten zijn zonder twijfel de archeologische site van de precolumbiaanse beschaving van San Agustin, het verblijf in een ecologde aan de Stille Oceaan waar wij walvissen van zeer dichtbij en in al hun glorie hebben gezien. Tot slot was ook de Valle del Cocora met de waxpalmbomen, ondanks de gietende regen, een unieke ervaring. 

Ter plekke hebben wij enkele keren gebruik gemaakt van het lokale contactnummer. De lokale medewerkers waren ook in het weekend bereikbaar en onze zorgen werden altijd snel opgelost. 

Het was een gevarieerde reis met cultuur, natuur en mooie wandelingen. De bevolking is erg vriendelijk en het land is in volle ontplooiing, nog niet overspoeld door toeristen. Colombia is een absolute aanrader voor wie van Zuid-Amerika houdt!

 

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier