De Colombiaanse 'fashion designer' Silvia Tcherassi, befaamd onder welgestelde Latijns-Amerikaanse vrouwen, heeft met haar verfijnde esthetiek een prachtig 250 jaar oud historisch herenhuis omgetoverd tot het meest exclusieve hotel in Colombia.

Alle, slechts 7, ruime kamers roepen een tropisch gevoel op met de houten balkenplafonds, rijke accenten van kunst, zoals prachtig ontworpen spreien, en een heerlijk balkon met zicht op de binnenplaats, pannendaken en kleurrijk begroeide terrassen van het historische centrum.

In het hotel is wit de hoofdkleur. Dit is geenzins saai óf steriel. Een strategisch geplaatste rode roos, vier schitterende zwembaden en een indrukwekkende verticale 'tuin' met meer dan 3000 inheemse planten, complimenteren het geheel.

Het uiterst vriendelijke personeel zal u verwelkomen met een cocktail van Yerba Buena (aromatische plant, familie van de munt).  In het restaurant 'Vera' zwaait Chef Daniel Castaño de scepter. En 'last but not least' in de holistische Spa kunt u genieten van behandelingen met Colombiaanse koffie, chocolade, edelstenen en bamboe.

Tip!

Reserveer de 'Gazar'; een 1200 m2 penthouse suite met een eigen zwembad op het dak, een badkamer van 250 m2 met een binnen én buiten douche. De meubels in deze suite zijn ontworpen door Silvia Tcherassi!

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier