Over authenticiteit gesproken.... deze plek dateert uit 1909! De sfeer hier is uniek, bijzonder, werkelijk waar u loopt hier met open mond rond en waant zich terug in vervlogen eenvoudigere tijden.

 • Narbona Wine Lodge
  Narbona Wine Lodge

 • Enjoy!
  Enjoy!

 • Restaurant
  Restaurant

 • Sauvignon Blanc kamer
  Sauvignon Blanc kamer

 • Rosé kamer
  Rosé kamer

 • Viognier kamer
  Viognier kamer

 • Pinot Noir kamer
  Pinot Noir kamer

 • Tannat kamer
  Tannat kamer

 • Asado
  Asado

 • Bodega
  Bodega

Narbona Wine Lodge belichaamt het beste dat Carmelo te bieden heeft. Hier geweest zijn, zonder een verblijf bij of een bezoek aan Narbona is bijna een zonde. De lodge ligt circa 15 kilometer van Carmelo. Nabij de stad, maar tegelijkertijd lijkt het lichtjaren van, nou ja, alles. Een prachtige locatie voor 'rustzoekers' 

Het pand dateert uit 1909 en heeft nog veel van de originele architectuur. Op het landgoed staan zelfs nog originele voertuigen en landbouwmachines uit deze tijd. Unieke zwart-wit foto's in de slechts vijf boutique hotelkamers geven u een goede indruk van de rijke geschiedenis van Narbona. Alle hotelkamers zijn ruim met veel natuurlijke lichtinval. Enkele kamers hebben een balkon of patio van waar u kunt genieten van een mooie zonsondergang boven de wijngaarden. Ook al hebben de kamers nog héél veel authentieke elementen, ze zijn allen uitgerust met moderne voorzieningen zoals een gast deze heden ten dagezou wensen, met inbegrip van een kingsize bed, airconditioning, een lcd-televisie, een cd-speler en gratis WiFi.

Ondanks dat u hier in een heerlijke rustige omgeving verblijft, hoeft u zich hier niet te vervelen. De lodge heeft fietsen voor u staan; heerlijk op de fiets een rondje langs de wijnhuizen in de omgeving. U kunt gaan paardrijden, polo spelen of speel golf op de nabijgelegen Carmelo Golf Club. Een 'sunset' boottocht, kajakken of zeilen op de rivier behoort ook tot de mogelijkheden. De Narbona Wine Lodge heeft een eigen buitenzwembad waar u kunt zwemmen en/of even loungen. Het Hyatt Carmelo Resort, iets verderop gelegen aan de ruta 21 (10 minuten met de auto) heeft een mooie Spa waar u desgewenst een behandeling kunt reserveren. 

Last but not least!
Geniet van de fantastische, pretentieloze boerenkeuken, gerechten welke het restaurant van uw hotel serveert. Denkt u hierbij aan; mooie salades, soepen, houtgestookte pizza's, lokale vleeswaren, huisgemaakte pasta en nog veel meer lekkernijen. Alles wordt vanzelfsprekend begeleid door de bekroonde huiswijnen en afgesloten met decadente desserts. Nagenoeg alle ingrediënten worden hier lokaal geteeld en de zuivelproducten (heerlijk!) worden geproduceerd in de eigen Narbona boerderij.
Het restaurant is gehuisvest in een honderd jaar oude, prachtig gerestaureerde, winkel met een heerlijk terras. Ook bezoekers van buitenaf bezoeken dit restaurant. De setting is heel romantisch en dus sfeervol. Hier klopt alles; het leven vertraagt en zo sta je open om alles, middels alle zintuigen, nog meer te waarderen.

Wist u dat de eigenaar van de Narbona Wine Lodge, naast 2 restaurant (één bij deze lodge en één in Punta del Este), een bodega, een melkveehouderij, een haven en het mooie Hyatt Carmelo resort bezit? Alles even goed doordacht als deze lodge, alles van hoge standaard. Geniet!!

Relais_et_Chateaux Logo.png
Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier