Tussen naald- en eucalyptusbomen bij de Rio de la Plata, net buiten Carmelo, ligt het Carmelo Resort & Spa. Sinds begin 2015 is dit resort aangesloten bij Hyatt Hotels. 

 • Carmelo Resort & Spa
  Carmelo Resort & Spa

 • Carmelo Resort & Spa
  Carmelo Resort & Spa

 • Carmelo Resort & Spa
  Carmelo Resort & Spa

 • Carmelo Resort & Spa
  Carmelo Resort & Spa

 • Carmelo Resort & Spa
  Carmelo Resort & Spa

Het is een intiem kleinschalig resort en u kunt kiezen uit 3 verschillende kamers, allen met uitzicht op de wijngaard, het bos en/of de rivier. Er zijn 20 bungalows en 24 suites, op twee niveaus, van ongeveer 120 m². Alle kamers hebben een privé terras.

In het restaurant Pura wordt lunch en diner geserveerd, van verschillende internationale (mediterrane) gerechten tot een typische Uruguayaanse 'asado' (barbeque). 

Het Carmelo Resort & Spa ligt circa 5 minuten van een golfcourse. Naast golf kunnen gasten van het resort fietsen, paardrijden, wandelen, vissen, genieten van het uitzicht aan de oevers van de rivier en/of zwemmen. Het prachtige buitenzwembad met heerlijke ligbedden is zeer uitnodigend ter ontspanning, dan wel om te genieten van de zon. Vanaf het terras bij het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de wijngaarden, de rivier en de oude bomen van het inheemse bos. Dé ideale locatie om te genieten van een goed glas wijn bij zonsondergang.

In de Spa van het Carmelo Resort & Spa zijn alle gebruikelijkheden voorhanden, zoals; fitness met cardiovasculaire machines, droge sauna, massage, overdekt verwarmd zwembad en een diversiteit aan schoonheidsbehandelingen. Aanvullend zijn hier de yoga, meditatie sessies en aromatherapie voor mentaal en spiritueel welzijn.

Tip! Geniet hier van een ontspannende boottour, tijdens zonsondergang, langs de eilanden van de rivierdelta en ontdek de wateren van de Río de Paraná, de la Plata en Rio Uruguay.

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier