Dit hotel ligt in het hart van de stijlvolle wijk Puerto Madero. Ooit een verpauperd havengebied, maar nu de hipste en meest stijlvolle wijk van de stad. 

 • Faena Hotel & Universe, Buenos Aires
  Faena Hotel & Universe, Buenos Aires

 • Faena Hotel & Universe, Buenos Aires
  Faena Hotel & Universe, Buenos Aires

 • Faena Hotel & Universe, Buenos Aires
  Faena Hotel & Universe, Buenos Aires

 • Faena Hotel & Universe, Buenos Aires
  Faena Hotel & Universe, Buenos Aires

Designer Phillipe Starck is betrokken geweest bij de vormgeving van dit prachtige hotel. De combinatie van modern design en Belle Epoque is verbluffend. Het hotel is gevestigd in een voormalig pakhuis en het karakter van dit historische gebouw is perfect bewaard gebleven. De kamers van het Faena hotel, er zijn 10 verschillende types, zijn allemaal licht en ruim met de luxe voorzieningen, zoals een mooie LCD televisie, moderne technologie, gratis draadloos internet, beddengoed van Egyptisch katoen. De grote ramen bieden u een prachtig uitzicht op het ecologische reservaat Costanera Sur, Río de la Plata en/of Puerto Madero. Het hotel ligt op loopafstand van het centrale plein Plaza de Mayo met het presidentiële paleis Casa Rosada.

Het hotel heeft een buitenzwembad en een Spa voor uw comfort. De Faena Spa heeft samen met het gerenommeerde Franse bedrijf Biologique Recherche een aantal gepersonaliseerde behandelingen ontwikkeld welke uitzonderlijke ontspanning en ongelooflijke resultaten in verjonging van het lichaam creëren.

Het Faena hotel heeft 3 restaurants; El Mercado, de Library Lounge en El Bistro.
El Mercado, de naam zegt het al, doet denken aan een (Europese) markt / bazaar. In dit restaurant wordt 's ochtends het geweldige (!) ontbijtbuffet aangeboden en in dit restaurant worden lokale specialiteiten gebakken in een adobe oven. In The Library Lounge kunt u de gehele dag terecht voor een drankje, een lichte lunch en in de middag voor thee met gebak. De moderne, volledige witte El Bistro serveert mooie Europese en Argentijnse gerechten, waaronder perfect gebakken steaks.

De hotel bar is imposant qua interieur en roept een sfeer op van Buenos Aires in de jaren '20. De hotel bar serveert ook aan het zwembad en, goed om te weten, voor wijn liefhebbers, de Faena Wine Cellar heeft een indrukwekkende collectie van Argentijnse (top!) wijnen.

A spectacular, contemporary and stylish hotel, the Faena Hotel Buenos Aires is extraodinary.

Leading hotels.jpg
Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier