Dit hotel is één van de oudste en meest vooraanstaande accommodaties van Zuid-Amerika. 

 • Alvear Palace, Buenos Aires
  Alvear Palace, Buenos Aires

 • Alvear Palace, Buenos Aires
  Alvear Palace, Buenos Aires

 • Alvear Palace, Buenos Aires
  Alvear Palace, Buenos Aires

 • Alvear Palace, Buenos Aires
  Alvear Palace, Buenos Aires

Als het gaat om luxe, dan geldt voor dit hotel "the Sky is the limit". Het Alvear Palace hotel ligt in Buenos Aires in de wijk Recoleta. Dit is de mooiste residentiële wijk van de stad, bekend om haar chique Franse uitstraling. 

Al in 1932 werd dit prachtige hotel geopend voor Europese bezoekers. Nog altijd heeft Alvear Palace dezelfde bijzondere Belle Époque uitstraling met kristallen kroonluchters, fluwelen fauteuils en verguld houten lambrisering. De kamers in Empire, Lodewijk XV en Lodewijk XVI stijl, hebben butler service, verse bloemen en Hermès toiletartikelen. De High tea, geserveerd in L'Orangerie, is populair evenals de ruim 750 m2 Alvear Spa met een geweldige scala aan voortreffelijke wellness- en schoonheidsbehandelingen. La Prairie ontwikkelde de Radiant Treatment speciaal de Alvear Spa.

Eind 2016 opende Alvear Palace de bovenste verdieping van het pand voor het publiek. Er zijn hier nu 15 luxe, zeer ruime Alvear Suites met exclusieve toegang tot de Alvear Lounge. De suites hebben allen grote ramen voor een prettig natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de stad. De Alvear Lounge, met een authentieke glazen koepel uit 1932, biedt een oase van luxe en rust. Geopend van 07.00 tot 20.00 uur, kunt u hier in- en uitchecken is er een butler tot uw beschikking en wordt er buffet ontbijt, lunch, wijn, frisdrank en kruidenthee geserveerd. De suites zijn onder verdeeld in; Junior Lounge Suites (woonkamer naast de slaapkamer), Deluxe Lounge Suites (slaapkamer en een aparte woonkamer) en Roof Garden Suite (slaapkamer, woonkamer, een grote badkamer, toilet en een eigen terras en balkon).

Leading hotels.jpg
Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier