Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Antarctica Deals

Regelmatig ontvangen wij van onze partners gereduceerde prijzen en/of tijdelijke deals voor Antarctica cruises. Dit betreft enkel de cruiseschepen waar wij zelf mee werken, wij zijn kritisch qua comfort, kwaliteit en sfeer van het schip én de deskundigheid van de gidsen aan boord.

Bekijk hieronder de aanbiedingen die op dit moment gelden. Let op: De beschikbaarheid voor deze cruises is soms zéér beperkt en de prijzen zijn nog altijd aan wijzigingen onder hevig. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheid en voorwaarden. 

Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl.

Antarctica21

Seizoen 2021 - 2022

Ontvang USD 500,- tot en met 3.000,- korting per persoon op een Antarctica expeditiecruise aan boord van de Magellan Explorer, Hebridean Sky of de Ocean Nova voor vertrekken in het seizoen 2021 - 2022. 

Vraag ons voor meer informatie naar de data, beschikbaarheid, route en de voorwaarden. 

Contact

Antarctica21

Seizoen 2022 - 2023

Ontvang USD 1.000,- korting per persoon op een Antarctica expeditiecruise aan boord van de Magellan Explorer, Hebridean Sky of de Ocean Nova voor vertrekken in het seizoen 2022 - 2023. 

Dit geldt voor boekingen tot en met 31 augustus 2021 Vraag ons voor meer informatie naar de data, beschikbaarheid, route en de voorwaarden. 

Contact

Inspiratievideo Antarctica - Kom alvast in de stemming, klik op de afbeelding en de video begint te spelen.

Reisvoorstel aanvragen - Rondreizen zoals u het wenst

Heeft u vragen over deze deals en een bezoek aan de Galapagos eilanden, wilt u graag persoonlijk reisadvies of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoostel aanvragen