Ten eerste vond ik het erg leuk dat kaartje van jullie met 
'Welkom thuis'. En natuurlijk wil ik je over onze ervaringen vertellen. De reis naar Belize was prima geregeld, dank daarvoor!

  • © van Huizen
    © van Huizen

  • © van Huizen
    © van Huizen

Bij aankomst in Belize City en Hertz kregen we een up-grade van de auto dus een ruime 4x4. Echt heerlijk om je eigen vervoer bij je te hebben en niet als een postpakketje van de ene naar de andere plek vervoerd te worden. 

Zeker als je niet , zoals de jonge rijke Amerikaan , op actie en spanning uit bent. Toch wel de doelgroep waar Belize zich op schijnt te richten. En in tegen stelling van Costa Rica de natuur mogelijkheden grotendeels laat liggen. Bijna alle Nationale Parken zijn niet ontwikkeld en daardoor ook niet toegankelijk.

Dus als je minder sportief en/of wat ouder bent , zijn de mogelijkheden ineens een stuk minder. Gelukkig was het personeel en eigenaren, op echt iedere overnachtingsplek, heel erg attent en behulpzaam, zodra men opmerkte dat wij ANDERS zijn en ook nog eens met eigen vervoer!!!

In allerijl werd er van alles voor ons geregeld. Andere stoelen , ventilators , kamers met een upgrade en er werden trips geregeld voor ons, meestal zonder extra kosten. Dus óók over de Belizanen zelf niets dan lof!!!! 

Het rijden in Belize ging overigens prima :-)
 
Yvonne van Huizen

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier