Prachtig, verscholen achter een 'prachtige rode rotspartij' ligt deze mooie luxe accommodatie.

 • Alto Atacama
  Alto Atacama

 • Alto Atacama
  Alto Atacama

 • Alto Atacama
  Alto Atacama

 • Alto Atacama
  Alto Atacama

 • Alto Atacama
  Alto Atacama

 • Alto Atacama
  Alto Atacama

 • Alto Atacama
  Alto Atacama

 • Alto Atacama
  Alto Atacama

 • Alto Atacama
  Alto Atacama

Alto Atacama ligt in een adembenemende omgeving. Hier wordt u aangemoedigd om van de gebaande paden af te wijken, de lokale cultuur te leren kennen en om het schitterende landschap van de woestijn te verkennen, wandelend of met de fiets. Meer dan de helft van alle werknemers van het hotel is inheems en vertelt u maar al te graag iets over de geschiedenis. Geisers, warmwaterbronnen, vulkaanbeklimmingen, mountainbiken door de woestijn en het verkennen van oude Inca ruïnes en petrogliefen zijn een aantal activiteiten die u kunt ondernemen vanuit dit hotel.  

Alto Atacama hoort bij één van de beste hotels van Chili. Het hotel biedt privacy en comfort, u komt er volledig tot rust.  De ruime kamers zijn één met hun natuurlijke omgeving, lokale eenvoud met een modern tintje. Er zijn in het totaal 42 kamers en 3 verschillende soorten; Quitor, Catarpe en Tilo. De Quitor kamers hebben uitzicht op de schitterende tuin van het hotel. De Catarpe kamers zijn net iets groter dan de Quitor en hebben uitzicht over de Catarpe vallei. De Tilo kamers zijn gelegen in de tuinen van Alto Atacama en hebben een open uitzicht over de stille lagune en de Caterpe vallei. Complementair aan het geheel zijn de spa met jacuzzi, yoga faciliteiten en meerdere zwembaden. Veel tijd en aandacht wordt er  eveneens besteed aan de tuin van het hotel. Tuinarchitecte Veronica Poblete ontwierp de tuin met de Andes als uitgangspunt. Tijdens een wandeling door deze oase waant u zich in een Nationaal Park.

Het hotel management heeft een duidelijke ecologische visie. Dit wordt ook in het restaurant snel duidelijk. Hier combineert men het beste van twee werelden: de Mediterrane keuken met lokale ingrediënten / biologische producten en recepten.  Zo wordt er ook terug gegeven aan de lokale economie. De Chef kok, Daniel Molina, heeft een passie voor het ontdekken en het combineren van smaken, ingrediënten en bereidingen. Zijn keuken weerspiegelt een eenvoudig concept, waarin toewijding en smaak samenkomen met stijl. 

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier