Het Boardwalk hotel is gelegen op een voormalige kokosplantage, nabij het welbekende strand Palm Beach. Dit hotel is een verborgen parel!

 • Boardwalk Aruba
  Boardwalk Aruba

 • Boardwalk Aruba
  Boardwalk Aruba

 • Boardwalk Aruba
  Boardwalk Aruba

 • Boardwalk Aruba
  Boardwalk Aruba

 • Boardwalk Aruba
  Boardwalk Aruba

 • Boardwalk Aruba
  Boardwalk Aruba

 • Boardwalk Aruba
  Boardwalk Aruba

 • Boardwalk Aruba
  Boardwalk Aruba

 • Boardwalk Aruba
  Boardwalk Aruba

 • Boardwalk Aruba
  Boardwalk Aruba

De tweelingzussen Kimberly en Stephanie zijn de eigenaren van dit hotel. Zij zijn Arubaans, echter verlieten zij het eiland op zesjarige leeftijd, toen ze met hun ouders terug naar België gingen. Jarenlang was Aruba hun vakantiebestemming. In 2008 ontdekten zij de prachtige locatie, waar het Boardwalk hotel nu gelegen is. Ze werden verliefd op deze parel en toen het niet veel later te koop stond, besloten ze direct in actie te komen en hier hun verdere leven op te bouwen en hun passie voor het eiland te delen met anderen.

Het Boardwalk hotel bestaat (nu nog!) uit 14 sfeervolle casita’s, oftewel huisjes die gelegen zijn in een tuin met een zwembad en jacuzzi. De casitas zijn zeer smaakvol én kleurrijk ingericht en voorzien van hedendaags comfort. Elke casita heeft een airconditioning, een keuken, eigen hangmatten, een heuse houtskool barbecue en een privé patio. Alle casitas zijn anders qua inrichting. De casitas zijn verdeeld in drie categorieën. De studio, welke een woonkamer met kitchenette en een aparte slaapkamer met badkamer heeft. De 1-slaapkamer casita met een aparte slaapkamer, een badkamer met inloopdouche, een woonkamer en een keuken. De 2-slaapkamer casita is de grootste. Deze casitas hebben twee slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer en een keuken. De casitas zijn zo ingericht dat u volledig zelf-catering kunt zijn. In combinatie met een huurauto kan dit een geweldige vrijheid geven. Desgewenst kunt u gebruik maken van de zogenaamde breakfast-service van het hotel, een heerlijk ontbijt wordt geserveerd in uw casita, of buiten op uw eigen terras.

Elke casita heeft een uniek kunstwerk van een gerenommeerd lokaal Arubaans kunstenaar; Elisa Lejuez, Nigel Matthew en/of Fernando Vermeer. De kunstwerken zijn geïnspireerd door de rijke geschiedenis van de locatie, nl. de voormalige kokosnootplantage.

De receptiemedewerkers van het Boardwalk hotel zijn zeer behulpzaam. Zij informeren u graag over het eiland en de verschillende tours welke mogelijk zijn op het eiland. Kimberly en Stephanie van het Boardwalk hotel willen graag dat u kennis maakt met het beste en meest authentieke van Aruba. Vanuit deze visie is de Aruba Treasure Box ontstaan. Ga direct na aankomst op zoek naar deze box, met daarin verborgen de juweeltjes en hotspots van het eiland. Exclusief voor gasten van het Boardwalk hotel!

Tot slot, alsof al het voorgaand nog niet genoeg is..... gasten van het Boardwalk hotel kunnen gebruik maken van de strandstoelen van de Moomba Beach Club op Palm Beach en het hotel biedt u strandlakens, snorkeluitrusting en koelboxen voor uw comfort.

Wat wij vinden van het Boardwalk hotel?
Als geen ander kennen Kimberly, Stephanie én de andere hardwerkende medewerkers hun gasten en stellen zij alles in het werk (zonder enige concessie én met vele extra's!) om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een uniek hotel met een zéér persoonlijk karakter!

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier