Beste Johan, bedankt voor je welkom thuis kaartje. Wij hebben een geweldige reis gehad, alles verliep prima, goed weer, geen problemen en je voelt je veilig.

Fjordencruise - bezoek aan Kaap Hoorn ©
Fjordencruise - bezoek aan Kaap Hoorn ©

Het was een zeer afwisselend reis en bijan alles klopte. Perfecte hotels en kamers, vooral The Singular in Chili springt er uit, dit is een echte aanrader met prima gidsen en auto's. Alles is daar all-in met 5 sterren eten en wijnen.

Maar Legado Mitico in Buenos Aires, in de rustige Palermo wijk met veel shops en terrassen (en dan eten bij La Cabrena ,in de buurt!!) mag er ook zijn! Zij hebben nu ook een hotel in Santiago geopend.

Kookles in restaurant Federal in Buenos Aires is een echte aanrader; Paula, wat een leuke eigenaresse. We waren hier met nog 2 Engelsen en een Amerikaanse, als cursisten.

Als echte Hollander, nog enige leer punten;
Ushaia en vertrek naar de boot; is eerst vooraf de koffers naar het inscheepkantoor brengen en de tickets halen. Dit was ons en het buro niet duidelijk. Bij het inschepen moet de tijd vermeld worden, dan weet je de dag indeling. Inschepen is vanaf 17.00 uur. Prachtboot! In geval van een hoekhut is het het beste deze voorin in het schip te boeken; minder lawaai van de motoren.
Golfbanen kun je beter in NL al boeken, evenals de buggy's. Door competities waren er onvoldoende buggy's en dan moet je lopen. Wij hebben 2x gegolfd. Er zijn mooie banen in Bariloche, naast Llao Llao en San Martin de los Andes, Resort Chapole.
Hotel Rio Hermoso en de locatie is perfect, maar het eten is er bar slecht. Pas na 25 km is er iets anders voorhanden!
Jullie lokale partner heeft een fout in de overgenomen tijden gemaakt. Zij hadden als vertrektijd 18.00 uur ingevuld i.p.v. 16.00 uur, wat op jullie formulier goed stond.

Wij overwegen, ook nog eens de noordelijke kanten van de landen te bezoeken, maar dan melden we ons wel weer. Veel succes verder!

Groet,
Henk en Tiny

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier