Gelegen aan de rand het Nationale park Volcán Arenal, omgeven door een adembenemende en prachtige natuur, wordt u in het Nayara hotel Spa & Gardens elke ochtend wakker met een spectaculair uitzicht op de Arenal vulkaan.

 • Nayara Hotel Spa & Gardens
  Nayara Hotel Spa & Gardens

 • Nayara Hotel Spa & Gardens
  Nayara Hotel Spa & Gardens

 • Nayara Hotel Spa & Gardens
  Nayara Hotel Spa & Gardens

 • Nayara Hotel Spa & Gardens
  Nayara Hotel Spa & Gardens

 • Nayara Hotel Spa & Gardens
  Nayara Hotel Spa & Gardens

 • Nayara Hotel Spa & Gardens
  Nayara Hotel Spa & Gardens

In de directe omgeving van het Nayara hotel Spa & Gardens slingeren de kapucijner- en brulapen door de bomen en vliegen de toekans af en aan. Of wel, wat betreft flora en fauna komt u in de directe omgeving van dit hotel zeker aan uw trekken. 

Het Nayara hotel Spa & Gardens heeft in totaal 50 bungalows, onderverdeeld in twee verschillende categorieën, welke gescheiden zijn van elkaar door de vegetatie van het regenwoud. De zogenaamde 'casitas deluxe' hebben privé-faciliteiten zoals airconditioning, mini bar, WiFi, kluis, televisie, privé-terras met jacuzzi, tuin met buitendouche én een adembenemend uitzicht op het tropisch regenwoud en de Arenal vulkaan. De 'rainforest villa’s', de naam zegt het al, zijn ruimer, met meer lichtinval, dan eerdergenoemde casitas en beschikken over een grotere buitendouche en jacuzzi. 

Het hotel heeft verschillende eetgelegenheden en overal staat een andere keuken centraal. In het restaurant Altamira kunt u terecht voor het ontbijt, lunch en diner. Geniet van authentieke, lokale en internationale gerechten of geniet van een drankje in dit stijlvolle restaurant met een prettige sfeer, terwijl u uitkijkt over de Arenal vulkaan. Bent u een echte wijn- en tapasliefhebber? Dan kunt u terecht in de Nostalgia bar. Hier kunt u verschillende wijnen uit Latijns-Amerika en Spanje proberen, samen met de lekkerste tapas. Het prachtige decor en de lederen banken zorgen voor een stijlvol, maar toch relaxte sfeer. Geniet van uw wijn! Voor de Aziatische/Latijns-Amerikaanse fusion gerechten kunt u terecht in het restaurant Asia Luna. Hier kunt u genieten van zowel een lunch als diner. De tafels en stoelen zijn geverfd door de inheemse Maleku stam en het decor lijkt op een typisch Costa Ricaanse bar. Het juweeltje van Nayara Springs is zonder twijfel het restaurant Amor Loco.  De stijlvolle inrichting met pluche fluwelen  stoelen, een gepolijste onyx als bovenblad van de bar en de prachtige verlichting maken uw zogenaamde 'fine dining' ervaring hier compleet.

Niet voor niets heet dit hotel Nayara hotel Spa & Gardens, een geweldige Spa is hier voorhanden. Enkele voorbeelden van de behandelingen welke hier mopgelijk zijn; Rain Forest Retreat, Nayara Signature Ritual, Eternal Beauty, Earth Journey,  Nature Lovers’ Ritual en Gentlemen’s Head to Toe. De zogenaamde 'Earth Journey' is een vulkanische modder massage. Waar beter dan in de directe omgeving van de Arenal vulkaan kunt u voor deze behandeling kiezen? Geniet en relax!

small-luxury-hotels.png
Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier