Goedemorgen, onze reis was fantastisch en onvergetelijk. Alles klopte, waarvoor onze complimenten.
Het klapstuk was natuurlijk Antarctica.

 • Wijbenga
  Wijbenga

 • Wijbenga
  Wijbenga

 • Wijbenga
  Wijbenga

 • Wijbenga
  Wijbenga

Onbeschrijfelijk mooi, fysiek eigenlijk een treetje te hoog, maar er waren genoeg mensen om de ouwetjes even te helpen om ze weer recht op de benen te zetten als een van ons te ver in de sneeuw was gezakt. Het regime aan boord was zwaar, een vol programma en eigenlijk te weinig rust, maar we hadden het voor geen goud willen missen!!!

De verzorging was overigens voortreffelijk.

Van de 47 deelnemers waren er 6 Nederlanders, allemaal aangeleverd door Sapa Pana Travel. Een mooie vertegenwoordiging van zo'n klein landje vond iedereen.

Daarnaast waren de hotels ook zeer de moeite waard, El Eolo temidden van helemaal niks, El Singular, inderdaad heel speciaal, VIK Lodge, enfin, allemaal goed. We zijn overigens wel blij dat we de Atacama hadden geschrapt. 

We zijn aangenaam verrast door het prachtige  land Chili; wat een pittige, enthousiaste mensen, goed gekleed, welbespraakt. Pedro, Israël, Jamie, Carolina, Soledad en José; trots op hun land, het beste land van Zuid-Amerika.

We hebben genoten!

We zullen niet nog eens zo'n gecompliceerde reis maken (8 vluchten!), want de jaren gaan bij ons toch wel tellen. Misschien een wat meer gerichte trip, we zullen zien....

Met vriendelijke groet,
Dhr. & Mevr. Wijbenga

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier