Ultiem, én uniek in deze regio, is een luxe cruise aan boord van een boutique schip. Een zéér speciale ervaring, in een bijzondere nagenoeg onontdekte regio; het Pacaya Samiria Reserve in het noorden van de Amazone.

 • Lounge area
  Lounge area

 • Suite
  Suite

 • Aqua Expeditions
  Aqua Expeditions

 • Aqua Expeditions
  Aqua Expeditions

 • Ontmoet de lokale mensen!
  Ontmoet de lokale mensen!

 • Bora
  Bora

 • Kayaken
  Kayaken

 • Chef Pedro Miguel Schiaffino
  Chef Pedro Miguel Schiaffino

 • Restaurant
  Restaurant

 • Founder Aqua Expeditions Francesco Galli Zugaro
  Founder Aqua Expeditions Francesco Galli Zugaro

 • VIDEO Aqua Expeditions Amazone Cruises (in Engels)

De initiatiefnemer van dit schip, Francesco Galli Zugaro, heeft veel ervaring in het 'top of class' reizen. Aan boord van dit schip zal het u aan niets ontbreken. Kleinschaligheid, weggelegd voor maar een select gezelschap.

Dit schip heeft accommodatie voor slechts 32 passagiers in 16 hutten. Alle suites hebben airconditioning, een zithoek en grote raampartijen voor schitterende panorama uitzichten. Vanzelfsprekend heeft iedere hut een goed geoutilleerde privé-badkamer met douche, toilet, wastafel, kast en haardroger. Er is 24 uur warm water aan boord.

In iedere hut kan een extra bed (voor een kind!) geplaatst worden. De hutten met 2 één-persoons bedden kunnen desgewenst eenvoudig aangepast worden naar een 'Californisch kingsize' bed. 

Een crew van (maar liefst!) 27 personen, waaronder; een cruise manager, paramedicus en 4 Engels sprekende natuurgidsen, zullen alles in het werk stellen om te zorgen dat u een onvergetelijke amazone ervaring krijgt.

Ook culinair komt u niets te kort, want het menu is van de vooraanstaande Peruaanse Chef Pedro Miquel Schiaffino. Pedro Miguel Schiaffino staat bekend om zijn Amazone gerechten. Hij wordt ook wel 'de jungle chef' genoemd en vergeleken met Chef René Redzepi. Schiaffino heeft in de Peruaanse hoofdstad Lima een restaurant genaamd Malabar.

Op het schip vindt u verder een bar/lounge, restaurant, buiten lounge, observatiedek en een boutique. Aan boord ook 3 aluminium boten met een capaciteit van 8 personen, welke gebruikt worden voor de dagelijkse excursies, met de gidsen, ter ontdekking van de flora en fauna van de Amazone. 

In 2014 organiseerde wij een persreis voor de KLM Flying Dutchman. De hoofdredactrice schreef aan ons het volgende over deze cruise; 
"Het hoogtepunt van de reis? De cruise over de Amazone. Wat een boot! En wat een fantastisch personeel aan boord. Ze deden echt alles om het ons naar de zin te maken. Zelden zulke toegewijde mensen meegemaakt. De tochtjes over de zijrivieren waren geweldig en we hebben heel veel dieren gezien. Het eten aan boord was fantastisch!"

U wilt deze luxe Amazone cruise zélf gaan meemaken?
Neem contact op met uw reisspecialist en bespreek uw wensen.

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier