Allianz Global Assistance

Zorgeloos van uw reis genieten, dus goed verzekerd op reis gaan !

 • Allianz Global Assistance
  Allianz Global Assistance

  Wereldwijd marktleider in reisverzekeringen, hulpverlening en persoonlijke diensten.

  Pin It
 • Allianz Global Assistance te Amsterdam
  Allianz Global Assistance te Amsterdam

  Vanuit daar werken 290 enthousiaste medewerkers. Ook als u zich in het buitenland bevindt, wordt u altijd in uw eigen taal te woord gestaan.

  Pin It

Onze partner is Allianz Global Assistance

Reisverzekering, annuleringsverzekering of pechhulp nodig? Dan bent u bij Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance) aan het juiste adres. Zij hebben voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Gefeliciteerd!
Allianz Global Assistance heeft de Veer voor beste reisverzekeraar 2013 gewonnen.
Reisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance is in januari 2014 op de Vakantiebeurs in Utrecht verkozen tot winnaar van de Veer voor beste reisverzekeraar van Nederland. De prestigieuze prijs werd op de vakdag van de beurs uitgereikt. De Verenverkiezing is een initiatief van reisvakblad TravMagazine en de winnaars worden elk jaar traditiegetrouw op de Vakantiebeurs bekend gemaakt. Het onderzoek naar de winnaars in 19 categorieën wordt door Trendbox onder reisprofessionals in Nederland uitgevoerd. Met een gemiddeld cijfer van 7,8 is Allianz Global Assistance tot winnaar uitgeroepen. Europeesche Verzekeringen behaalde de tweede plaats, gevolgd door Unigarant.


Waarom een annuleringsverzekering?

Uw reis moeten annuleren, dat is al vervelend genoeg. Daar kunt u geen financiële zorgen bij gebruiken. Sluit u de Kortlopende Annuleringsverzekering af, dan krijgt u bij annulering vóór de reis, wanneer het valt onder de voorwaarden, de annuleringskosten vergoed. Een geruststellende gedachte. Moet  u onverwachts de reis afbreken? Dan krijgt u voor de niet-gebruikte dagen de kosten vergoed. Met de Dubbel-Zeker variant speelt u helemaal op safe. Moet  u eerder huiswaarts, dan krijgt u de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de vakantie.

Waarom een reisverzekering ?

Medische kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Zeker in het buitenland. U krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoed uw zorgverzekeraar, dat wat in Nederland gangbaar is. Het meerdere komt dan voor eigen rekening. Met de Kortlopende Reisverzekering worden al uw onvoorziene medische kosten vergoed.100%. Waar u ook bent.
 

Dit betekent een verzekering van Allianz Global Assistance:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
 • Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend
 • Professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering


Uw reisspecialist adviseert u graag over de reis- en/of annuleringsverzekeringen van Allianz Global Assistance.

Hieronder alvast enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden:

 • Heeft u reeds een doorlopende annuleringsverzekering check het maximaal verzekerde bedrag. Hoogstwaarschijnlijk dekt dit bedrag niet uw gehele reissom en wilt u dit aanpassen. Wij kunnen het resterende bedrag voor u bijverzekeren, zodat uiteindelijk uw gehele reissom verzekerd is.
 • Een annuleringsverzekering moet BINNEN 7 DAGEN na het reserveren van de reis (factuurdatum) worden afgesloten.
 • De optie samengestelde reis bij een annuleringsverzekering kunnen wij aanraden in een aantal situaties, voor het geval dat essentiële reisonderdelen zonder vergelijkbare alternatieven (bijv. cruises), door onvoorziene omstandigheden, geannuleerd worden.
 • Heeft u reeds een doorlopende reisverzekering check of deze ook werelddekking heeft. Wij raden u aan geneeskundige kosten en ongevallen ook te verzekeren.

 

Over Allianz Global Assistance
Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider in reisverzekeringen, hulpverlening en persoonlijke diensten. We verkopen onze producten en diensten onder eigen label, maar werken ook onder private label voor onder andere (zorg)verzekeraars, reisorganisaties, vliegmaatschappijen, auto-importeurs en leasemaatschappijen.

Wereldwijde hulpverlening
Onze naam staat voor wereldwijde hulpverlening. We opereren op vijf continenten, in 34 landen, waaronder Nederland. Onze ruim 12.000 eigen werknemers werken samen met ruim 400.000 dienstverleners én een internationaal netwerk van lokale agenten in landen waar we geen eigen vestiging hebben. Zo kunnen we dag en nacht voor u klaar staan, waar ter wereld u ook bent. Ons motto is ‘How can we help?’ Wereldwijd profiteren 250 miljoen klanten van onze dienstverlening. Dat is 4% van de hele wereldbevolking. Bijna elke seconde nemen we ergens ter wereld een melding in behandeling. In 2012 ontvingen we 50 miljoen telefoontjes en handelden we 18 miljoen dossiers af. 
 
Nederland 
De Nederlandse vestiging van Allianz Global Assistance bevindt zich in Amsterdam. Van daaruit werken 290 enthousiaste medewerkers. Ook als u zich in het buitenland bevindt, wordt u altijd in uw eigen taal te woord gestaan. In Nederland verzorgen wij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 2,2 miljoen auto’s. Onze verzekeringen worden verkocht via tussenpersonen, maar u kunt ze ook direct online afsluiten. Met onze vele verschillende typen verzekeringen kunnen we altijd perfect op uw wensen afstemmen. Ook kunnen we reis- en annuleringsverzekeringen praktisch en voordelig combineren.

Allianz Group
Allianz Global Assistance is onderdeel van de Allianz Group, één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld.

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier