Sapa Pana Travel 15 jaar!

Groot feest, want dit jaar bestaan we 15 jaar! Een geweldige mijlpaal waar we erg trots op zijn en die we dan ook niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. We vieren het met ons eigen magazine: Magia Latina!

Magia Latina magazine
Magia Latina magazine

Passie voor Latijns-Amerika

Het begon allemaal in 2003 toen Johan van Rijswijck Sapa Pana Travel oprichtte, omdat hij zijn passie voor Latijns-Amerika wilde delen met andere mensen. Tijdens zijn eerste ontmoeting met Latijns-Amerika werd het direct duidelijk dat dit continent hem niet meer los zou laten. ‘Je kunt naar iedere uithoek van deze planeet reizen, maar toen ik voor het eerst in Latijns-Amerika arriveerde, werden mijn zintuigen meer en heftiger geprikkeld dan ooit daarvoor'. 

In de afgelopen jaren is het team uitgebreid met meer Latijns-Amerika liefhebbers en bezoeken we regelmatig het continent om nieuwe plekken te ontdekken. Tijdens deze inspirerende reizen hebben we veel andere mensen leren kennen, onbekende geuren geroken en bijzondere smaken geproefd. Niet voor niets is ons motto: “Waar u naar toe gaat, zijn wij geweest.” 

Het Magia Latina magazine

Om het 15 jarig bestaan van Sapa Pana Travel te vieren hebben we een prachtig magazine uitgebracht; Magia Latina! Het magazine staat boordevol verhalen over bijzondere gebieden, routes en steden die we op onze vele reizen hebben ontdekt. En met plezier bieden wij u ons Magia Latina magazine aan.  Laat u inspireren, droom even weg en reis in gedachten af naar het kleurrijkste werelddeel op aarde!

Klik hier om het magazine aan te vragen.

 

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier