Genieten met hoofdletter 'G' !

 • Pacific
  Pacific

 • Pacific
  Pacific

 • Pacific
  Pacific

 • Pacific
  Pacific

 • Pacific
  Pacific

Eindeloos lange zandstranden op circa 1,5 uur rijden ten westen van Panama City.

Prima plek qua ligging, klimaat én prachtige kustlijn, om uw rondreis juist hier af te sluiten met 'luieren' en nagenieten. Vanuit Panama City zijn er iedere dag rechtstreekse vluchten met KLM naar Nederland.

Prima mogelijkheid dus om ook uw reis vanuit elders in Latijns Amerika te combineren met Panama. Misschien heeft u altijd het Panama kanaal al willen zien of wenst u een mooi strandresort als afsluiter van uw reis.

 

Coiba Nationaal Park

Het eiland Coiba ligt in de Pacifische Oceaan en heeft één van de grootste koraalriffen in de Pacific. Het eiland ligt op de migratieroute van walvissen en dolfijnen én zeeschildpadden leggen hun eieren op de stranden alhier. De 270.000 hectare van het park bestaat niet alleen uit het Coiba eiland, maar ook uit 38 kleinere eilanden en een gedeelte van de oceaan. Coiba staat sinds 2005 op de Unesco Werelderfgoedlijst en is sindsdien een natuurlijk laboratorium voor wetenschappelijk onderzoek. Bent u een fervent sportvisser, surfer, duiker of vogel spotter, overweeg dan zeker een bezoek aan deze regio. 

 • Buenaventura

  Buenaventura - Panama

  Panama's meest exclusieve strand resort aan de Pacifische kust in Farallon. Ongeveer anderhalf uur rijden van Panama City. Dit hotel is geopend in februari 2009. 

  Lees verder